För dig som inte har Instagram & facebook kan följa flödet och kolla på bilder vi lägger upp här.
 

78

Välkomna in till ett av Nedergårdens Café rum☕

107

Godmorgon☉ Lite kyligt i luften, men vad gör det när solen skiner🤗 En lite söndagsutflykt till Nedergården kanske😉 öppet 11-16. Självklart är cafét fyllt med hembakat och butikerna med en härlig blandning av Gammalt & Nytt. Varmt välkomna!

82

Välkomna till Nedergården🤗 Öppet alla dagar utom onsdagar. En härlig blandning av Gammalt & Nytt i våra lantliga butiker och hembakat fika i cafét.

90

En härlig blandning av Gammalt & Nytt hittar ni hos oss på Nedergården🤗 Varmt välkomna!

87

Äntligen tid för målning😍 Denna urgulliga byrå blir svart, har andvänt milkpaints kulör Typewriter. Kommer sen att avsluta med Furniture Wax. #nedergårdengammaltonytt #nedergårdenirånäs #nedergården #rånäs #roslagen #gårdsförsäljning #milkpaint #clingon #clingonbrush #måla #milkpaintlove #typewriter #milkpaintsweden

158

Nu har vi haft vårt första Afternoon Tea här på Nedergården. Så lyckat och alla verkade nöjda❤ Fler datum och information om Afternoon Tea ligger ute på vår hemsida www.nedergardengammaltonytt.se och på Facebook, där finns även information om hur man bokar. Varmt välkomna till Nedergården!

86

I och för sig sommarvärme idag, men hösten smyger sig på🍁🍂🍃

45

Gå med i vår VIP-Klubb och få koll på vad som är på gång hos oss via mail. Vi skickar även ut nyhetsbrev och erbjudanden med jämna mellanrum. Hur man blir medlem. Jo gå in på vår hemsida www.nedergardengammaltonytt.se under fliken VIP-Klubb. Helt kostnadsfritt såklart 🤗

123

Vi har öppet alla dagar utom onsdagar t.o.m oktober, från nov t.o.m mars har vi öppet to-sö 11-16. Välkomna till Nedergården!

115

Välkomna till Nedergården🤗 Öppet 11-16 idag.

125

Även jag fyndade på dagens loppis😍 så vacker kanna🤗 Tack för den❤

176

Vilken fantastisk dag vi har och tur med vädret🤗👍

77

Imorgon kör vi årets sista gårdsloppis/marknad här på Nedergården kl 11-16. Det går fortfarande att boka plats om du vill sälja. Det gör ni på www.nedergardengammaltonytt.se/store. Självklart har vi butiker och café öppna. Varmt välkomna!

99

Nu laddar vi på med blommor, växter och inredning med en härlig blandning av Gammalt & Nytt till lördagens loppis/marknadsdag som vi har här på Nedergården. Många säljare har anmält sig så det blir nog en toppen dag bara vädret är med oss☉ Välkomna!

100

Dessa vackra ljuskoppar för värmeljus säljer vi här på Nedergården. Pris 39 kr/st Passar i de flesta ljusstakar, jättefina att ha i tex ljuskronan. PS: Vackra hästen på brickan är målad av min fantastiska vän Chris Ankarberg Liden