För dig som inte har Instagram & facebook kan följa flödet och kolla på bilder vi lägger upp här.
 

65

Välkomna till ett juligt Nedergården🎅 Café, Marknadsstånd och två lantliga butiker fyllda till bredden. PS: I helgen har vi även ponnyridning. Allt på ett och samma ställe.

82

Välkomna till ett Juligt Nedergården🎅 En liten filmsnutt från en av våra två butiker🤗 Vi har även ett stort café och marknadsstånd ute på gården.

107

Välkomna till ett JÄTTE Juligt Nedergården🎅 Vi har MASSOR av Juldekorationer och annat kul. Butikerna är fyllda till bredden😂😂 och cafét med gott hembakat fika. Öppet To-Sö kl:11-16.

113

Nu när vi har Juligt Nedergården så har vi även ändrat lite i menyn och lagt till dessa läckerheter. Skinksmörgås med Julcrunch och köttbullesmörgås med rödbetssallad. Öppet To-Sö kl:11-16. Varmt välkomna!

142

Imorgon startar Juligt Nedergården😍🤗 Nu kör vi jul på Nedergården ända fram till den 23 december. Öppet To-Sö kl:11-16. Juligt Välkomna🎅👼

97

Ni får inte missa ett Juligt Nedergården🤗 Packar upp såååå mycket fint. Juligt Nedergården To-Sö, kl:11-16 ända fram till den 23 dec. Varmt välkomna!

90

Nu får det räcka för idag😂 plockat fram MASSOR med Jul. Godnatt gott folk😴 PS: Juligt Nedergården startar på torsdag🎅och pågår ända fram till den 23 dec.

121

Såååå mycket jul❤🎅

86

Välkomna!

82

På torsdag startar Juligt Nedergården och pågår ända fram till den 23 dec. Öppet To-Sö kl: 11-16. Juligt Välkomna till Nedergården👼

183

Lillis sätt att säga Godmorgon😼 kanske tycker hon att matte ska kliva upp😂

73

Ska bli såååå roligt att få dekorera och plocka fram all jul🎅🎅🎅🎅

150

Kolla in dessa fantastisk fina välgjorda tomtar😍 handmålade och handgjutna. Kommer finnas i ett av våra marknadsstånd från den 15 nov. I år slår vi på STORT när det gäller juligt Nedergården🎅🎅🎅🎅 Nu gäller vintertid: Öppet To-Sö kl: 11-16 varje vecka. Varmt Välkomna!

83

Här kan ni hitta unika julklappar och juldekorationer i en härlig blandning av Gammalt & Nytt. För vägbeskrivning skriv Nedergården på Google maps. Varmt välkomna till oss på Nedergården!

119

Nästa vecka förvandlas ett höstigt Nedergården till ett juligt Nedergården🎅